Continuering zorg van Braams

Een bijzondere tijd vraagt om bijzondere maatregelen. Hierin staat de gezondheid van cliënten en medewerkers altijd voorop. Daarnaast proberen we ook onze zorg te kunnen blijven leveren. Omdat er bijna dagelijks nieuwe updates zijn rond het coronavirus, kan het zijn dat er al weer snel andere en/of aanvullende maatregelen komen. Wij houden u hiervan op de hoogte via de website en ons secretariaat.

Status 1 april 12:00
De behandelingen vinden sinds dinsdag 17 maart op afstand plaats. Al onze cliënten hebben hierover een e-mail ontvangen met instructies. Dit houdt in dat er middels een videoverbinding behandeling zal plaatsvinden (beeldbellen). Deze behandeling op afstand is in principe op hetzelfde tijdstip als de reguliere behandeling. Nieuwe cliënten zullen een startpakket thuisgestuurd krijgen. De behandeling op afstand zal in principe voortgezet worden zolang de scholen gesloten zijn.

De onderzoeken gaan in principe de komende weken door. Deze kunnen enkel face-to-face afgenomen worden. Doordat onze cliënten niet meer op locatie behandeld worden, hopen we op deze manier zo min mogelijk contact van buitenaf te realiseren. Indien het niet langer mogelijk is om de diagnostiek te voeren, dan zullen we onderzoeken herplannen naar een later tijdstip. 

Indien u nog vragen hebt kunt u opnemen met ons secretariaat op telefoonnummer (0570) 630025.   
Direct aanmelden